Green

Khamis, 25 Ogos 2011

Perh!!!! Hampir 2 tahun tak Update Blog !!!!


Assalamualaikum semua dan salam sejahtera.. Rupanya sedar tak sedar hampir 2 tahun aku tak upadate blog nie... Perh!!!! Lama tu.... Maybe sebab busy dengan urusan dunia ni biasalah kita manusia banyak bende nak buat dengan hasutan "si setan" lagi.. Memang takkan habis lah dengan tarikan di dunia ni... Entah kenapa aq harini tetiba ada mood nak update blog ni maybe rindu lama x update dan saje nk lepaskan perasaan.. Semalam aq rasa hati aq hancur sangat3 tak tau kenapa maybe sebab aq terlalu sayang kat "si dia".. Buat masa sekarang nie aq tak nak cerita lagi pasal "si dia" maybe malam nie atau besok atau nanti aq akan post cerita tentang aq dan "si dia"... 

                                                        
 

Untuk maklumat korang sekarang aq sambung belajar di International College Of Automotive atau lebih dikenali sebagai ICAM aq ambik kos Diploma in Vehicle Assembly Management kos nie berkaitan dengan pemasangan kenderaan.. Kolej nie sebenarnya under DRB-HICOM so kelebihan aq masuk kolej nie aku dijamin deberi peluang pekerjaan dan lagi pun automotif ni salah satu minat aq Insyallah aq boleh tamatkan pengajian kat kolej nie dengan sebaiknya... Kolej nie terletak di Pekan, buat masa sekarang ni asrama sementara kiteorg di Peramu area Kompleks Yayasan Pahang.. Untuk ke kolej kiteorg disediakan  bus tapi tak semua bus selelsa nak naik bukan sendat cuma ada yang seat rapat dengan lutut, air cond panas, sound sistem teruk dan ade bus seat x sedap kalau nak tido bukan per jarak dari asarama ke kolej kiteorg 40km setengah jam tu beb nak sampai.. Bosan... Harap sangat2 asrama tetap kiteorg siap bulan 9 nie seperti yang dirancang... x larat beb... Sekarang ni student kolej aq semua tengah holiday sampai hujung bulan 9 nie best sangat tp agak bosan dan bg aq duduk kat rumah ni buat aq jadi makin malas dan tak berdisiplin dari duduk dekat hostel.. Maybe sebab rumah kita lagi selesa tu yang mengancam kot.. hehe.. ok lah stakat sini dulu lah kita kering idea dh nie nk type apa.. Apa pon aq harap sangat lepas ni aq dah tak abaikan blog aq lagi at least paling kurang aq nk update sekali sebulan "macam org dapat gaji lak" sebulan sekali... hehe.. Selamat berpuasa ... cau...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

My JukeBox

Loading...