Green

Sabtu, 27 Ogos 2011

"Cinta Muka Buku"

First time aq dapat tau pasal lagu ni dari budak 'beria' kelas aq.. die beria nk bluetooth kat aq pastu aq accept jer lah so bila dh dengar tu best gak lagu ni then makin hari lagu tu makin banyak kali diputarkan di stesyen2 radio.. aq tahu tentang si najwa latif ni dari adik aq die suka sangat pasang cover lagu kat you tube then aq pon cakap boleh tahan bdak ni aq pon add najwa ni as friend die accept and aq pun subscribe youtube dier.. Lama kelamaan budak ni makin hot.. Dah rezeki die.. Alhamdulillah... Disebalik lagu nie kisah aq dengan "si dia' ade kaitan dengan lagu nie kiteorg berkenalan secara online then jeng2.. haha.. Lagu ni mengisahkan benda betul bukan rekaan semata-mata.. Saper yg dh terkena jer faham yg x terkena tu wat dono jer lah ea jangan reti nak ngata org jep :p ... Korang enjoy lah ea dengan lagu ni .. best.. kalau dh jemu tu buat bodoh jer lah... haha.. cau ;)







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

My JukeBox

Loading...