Green

Isnin, 28 Disember 2009

Green

Kat Taman Teruntum



Kucingku yang nakal lama x jumpa.. Rindu..



Hanset Baru?.. Haha...

Sajer wat sedap.. hehe..

Petrosains Dinotrek 2 Exhibition!






Gambar2 kat atas ni hasil gabungan teknologi green screen








Petrosains Dinotrek 2 Exhibition! Alar dekat Kompleks Yayasan Pahang Tu Jer . . hehe . .

Ahad, 27 Disember 2009

Tanjong Jara Resort


Destinasi pertama aq paling jauh cuti baru-baru ni adalah di Tanjong Jara Resort yang terletak di Dungun Terengganu tp sebelum tu kiteorg singgah dulu kat Mesra Mall yang terletak di Kerteh.. Kite org terdiri daripada keluarga aku, keluarga pak ngah aq, maksu aq dan nenek aq. Perjalanan kesana agak tidak selesa kerana jalan berlubang-lubang . . Nie adalah antara gambar2 ketika kiteorg masa berada di sana . .


 
 


Malas Giler ! ! !

Haloo pe kaba wahai pembaca blog agar sihat sentiasa . . Aq nk ckap bende btol ni, yg sebelom ni aq betol2 gile2 malas nk update blogspot aq nie arini baru ade mood. Baru rajin nk update blog yg dh dekat 9 bulan aq x cara sbab alasan2 tertentu yg agak personal . .

My JukeBox

Loading...