Green

Sabtu, 27 Ogos 2011

DIESEL EXCHANGE

Itu lah tema baju raya aq tahun ni entah knp aq pilih brand ni... Mybe ade ala aka ARMANI EXCHANGE kot .. haha...Quality not bad harga boleh tahan tapi sebab ada sale jer lah aq beli kalau x mampush aq x beli.. Design tahun nie x banyak yang kene dengan taste aq tapi last2 3 helai jugak baju aq beli.. =_=".. seluar? mula2 ngat nak ambik jugak seluar jeans diesel 50% sale tapi size x der!! Sial!! lain kali ambik lah stok lebih vongok.. disebabkan itu aq terbabantut nak beli seluar dahlah brand lain banyak mahal2 aq manerlah mampu.. so besok aq plan nk g usha kat mall lain pulak harap ada..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

My JukeBox

Loading...