Green

Sabtu, 27 Ogos 2011

JUMAAT 26 OGOS 2011

Hairini antara hari paling best aq rasa bulan ni sebab aq dapat lepak lagi dengan orang aq sayang iaitu "Si Dia".. Walaupun aq masih menaruh harapan dengan si dia tapi aq harap aq dapat lupakan cinta aq dengan si dia... Aq harap kiteorg macam bff biasa x lebih dari tu..Tapi apa pun terima kasih Ya Allah dapat pertemukan aku dengan si dia lagi terubat rasa rindu ni.. Harini aq x lepak dengan si dia jer tapi dengan sorang kawan lama aq tapi baru kali ni first time kiteorg jumpa.. Si die pun baru kenal dengan bdak tu.. Keunikan kiteorg ni ialah kiteorg bertiga nie kenal secara online.. Bestkan dapat kawan baru.. Tapi yg slack harini kiteorg x dapat berbuka sama2 coz aq ada dinner dengan family tapi dengan kelicikan aq lepas buka dengan family aq pun tros cau lepak dengan dieorg smula... hahaha.. x puas siot lepak dengan member baru tambahan lagi org aq sayang tu pulak ader skali.. hehe.. happy sgt.. harap2 our next plan menjadi.. tak sabar nak jumpa lagi... hehe.. cau..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

My JukeBox

Loading...