Green

Khamis, 25 Ogos 2011

Lesen P Oh! Lesen P

Susah bebenor nak siapkan lesen P ni.. haish.. Aku rasa Pak Cik driving school ni kalau lah die nie betul2 ikhlas nak mengajar aq siapkan lesen P awal tahun aritu dah patut siap nie tidak aq senyap dier lagilah menyepi macam cacing bawah tanah.. Cuti ni aq nekad nak setelkan jugak benda yang parent aq bayar beribu tapi hasilnya kad murah yang dibaluti plastik keras tu.. Dulu lesen moto Pak Cik A buat keje macam x ikhlas langsung semua benda nak aq call dulu baru setel dah lah dah tua, gatal, macam x sedar diri jer dah berumur.. Lesen moto yang patut aq boleh dapat P dalam masa 2 bulan tapi siap dalam 10 bulan.. mental aq.. dier ingat aq ni takde benda nak buat ke .. huh.. banyak tol buang masa dengan lesen nie..Sekarang Lesen P kereta pun benda sama terjadi tapi Pak Cik R yang buat lesen kereta aq ni aq nampak skit keikhlasan dier ade lah jugak mesej and call aq x macam pak cik A motor tu kedekot!!! Lepas raya nie aq test JPJ for lesen P kereta, harap sangat takde apa2 masalah .. Amin,,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

My JukeBox

Loading...