Green

Sabtu, 3 September 2011

'Si Dia' Hantar SMS




9:22pm 1-SEP-11
Baru sehari aq tak masej 'si dia'. Si dia ade msg aq kata aq sombong x msg dier.. Padahal dier x tahu aq tengah merana nak lupakan perasaan aq kt dier.. Aq pon kata aq sdg diuji... dier tanye uji aper? then aq x reply.. dier pun msg lg tanye dier ada buat salah apa2 ker aq ckp x dier ok je x buat masalah pon.. Then dier pon tanya lagi uji apa?  Aq pon reply kata kat die... U sory ea mirul x dapat layan u buat sementara waktu ni sebab sdg diuji...  Then dier pon tanya lagi uji apa? sekali lagi dan dier ckp mierul jgn buat hal.. nati die merajuk... n dier pon cakap sebenarnye dier x de bf smpai 2 kali dier sms dier x der bf.. aq pon entah lah budak nie maybe nk jaga hati aq jer kot... yang aq tau skrg aq kene lupakan cinta aq kat dier jugak.. x larat dh beb.. merana rasa... dan sekali lagi dier tanya uji apa? Lastly aq bg tau kt dier dlm bentuk clue yang aq suka kt dier tp dlm msg pertama dier still x faham kot dier tanya aq knp x berterus dgn budak yang aq mksudkan dlm msg pertama tuh maybe budak tu boleh terima aq.. Aq pon reply '' x perlu kot.. lgpun dier duduk jauh.. mirul nk yg dekat2 jep boleh jumpa selalu.." Then dier teros x reply msg.. Maybe kt situ dier dah faham org yg aq mksudkan tu adalah die... dan mungkin jugak tak... maner tau dier habis kredit kan... hurmm... Banyak kemungkinan boleh terjadi... Boleh tahan ujian yg Allah bg kat aq kali nih.. Redha jep mungkin ada hikmah... 



12:05 3-SEP-11 
Sedang aq type post nih dier msg aq tgh watper aq jawab blogging, tweeter, chating.. Dier reply x keluar ker? Aq cakap keluar tgk wayang tp maybe x jadi mungkin g beraya jer kot.. Dier reply tgk wyg dengan saper? Tak ajak dah dier... Aku dgn agak sakit hati dengan dier *mybe kesan cemburu* nak2 dlm proses nk lupakan dier. die msg aq* Aq pon reply dengan bff ... U kan ader bf ajak lah dier tgk wayang :p... Mesej terakhir die reply "ok"... The end.. Arhhhh !!!! Rindu siot kat dier!!!!! *Tabahkan hati....

1 ulasan:

  1. sorry to say..just giving my opinion..its kinda annoying when a girl texting her ex when she is having sum1 else by her side..maybe she feels like she is very 'hot' or 'most wanted by guys' when she found out dat u are still loving and missing her while she is being wif another guy..a girl like dat is worth to be vanished from ur memory..honestly..

    BalasPadam

My JukeBox

Loading...